Оптимизация за
   търсещи машини

 

0886 661221   ;   0878 115734   ;   e-mail: seo@seo-bg.com   

Позициониране на WEB-сайтове в Google.
Пакети за оптимизация      Предложение      Портфолио      Контакти      Карта на сайта     
Оптимизация и попадане в топ-10 на Google.

Google SEO
оптимизация
за търсачки

Оптимизация
за търсачки
Ключови думи
и мета-тагове
 
Карта на сайта
и SEO

 

Google
Транслитерация

 


 

SEO поддръжка на постигнатите резултати

   Положението на сайта в търсещите системи не е статична величина. Рейтингът на сайтовете непрекъснато се променя по много причини - поява на нови сайтове в същата област, извършена успешна оптимизация на сайтове конкуренти, промяна на алгоритъма на търсачките и т.н.

   Главна цел на процеса на поддръжка на Вашия сайт е нарастване или поне удържане на постигнатите резултати при първоначалната оптимизация на сайта.

   Това е непрекъснат продължителен процес, който включва следните дейности:

 • Постоянно следене на текущото положение на сайта в основните търсачки и незабавна реакция в случай на отрицателни промени.
   
 • Събиране на информация за промени в алгоритмите на търсещите машини и незабавна реакция в случай на възникване на проблеми.
   
 • Корекции на ключовите думи и семантичното ядро на сайта.

  Много често се налага при активни ефективни действия на конкурентите или при сезонни стоки или услуги (например през лятото се акцентира на "летни дрехи", през зимата основния акцент се променя на "зимни дрехи" ).

 • Корекции на кода, съдържанието и структурата на сайта.

     Включва следните дейности:
     - Отстраняване на възникнала "не-уникалност" на отделни страници.
     - Оптимизиране на плътността на главните ключови думи.
     - Отстраняване на проблема "намерен по линк" - когато по някакви причини на страницата няма текст, а същата страница присъства при показване на резултатите от търсене.
     -Възможна корекция на снипет, защото не може със 100% гаранция да се определи предварително какво точно търсачката ще използва за снипет (обикновенно Google използва съдържанието на мета-тага < description > но има известни изключения).
     -Действия при изменения на алгоритъма на търсачките в областта на допустимата плътност на ключовите думи, използването на служебни елементи, а също така и промени в обработката на основните метатагове < title >, < description >, < H1 - H6 >, < alt >, ...

 • Актуална корекция на съществуващото и добавяне на ново интересно уникално съдържание в сайта
   
 • Корекция и актуализация на местата за разполагане на външни връзки към сайта.

     Съдържанието и рейтинга на местата, от където получаваме външни линкове не зависи от нас, а от собственика на сайта. Това е променлива, не зависеща от нас величина. Понякога сайтове с поставени външни линкове към нас се променят силно - напълно променят тематиката си, започват да използват търсещ спам, включват се във "ферми за размяна на линкове". Това неизбежно влияе на техния рейтинг, а оттам може да се отрази неблагоприятно и върху класирането на нашия оптимизиран сайт. Затова се налага периодичен преглед, одит и актуализиране на местата с поставени външни линкове към сайта.

 • Корекция и актуализация на текстовете на външните линкове към сайта.

     Включва следните дейности:
     - Преразпределение на "теглото" между различните ключови думи за достигане на очакваните позиции. Например: "алуминиева дограма" 1-во място, "пластмасова дограма" — 11-ро място. Част от текстовете на линковете "алуминиева дограма" се заместват със "пластмасова дограма". Целта е и по двете ключови думи сайта да попада на първа страница.
     - При промяна на алгоритъма на дадена търсачка е възможно да се наложи и изменение на текстовете на връзките: дължина на текста, количество и плътност на ключовите думи.

 • Възможна корекция на възникнали отрицателни външни връзки към сайта

  (промяна в съдържанието или рейтинга на сайтове с поставени външки линкове, непочтени действия на конкурентите ...). Компанията Google представи наскоро инструмента за администратори на сайтове - Google Disavow Links. Чрез него собственикът на сайт може да откаже вече изградени "лоши" хипер-линкове към сайта.

 • Контакт с търсещите системи при възникване на проблеми.

     - Смяна на алгоритъма за класиране,
     - Въвеждане на нов филтър от търсачката,
     - Отпадане на сайта поради грешка на търсещата система или проблеми с хостинга на сайта,
     -Попадане под филтри на търсачката поради действия на конкуренти или некомпетентни сътрудници.

 • Помощ при решение на възникнали технически проблеми.

 

за повече информация разгледайте нашите Пакети за оптимизация на сайтове
 

за контакти:   0886 661221   ;   0878 115734   ;   e-mail: seo@seo-bg.com

 

ТЪрсещи машини и оптимизация за търсачки.

SEO оптимизация на сайтове за Google    |    © 2006-2013, Computer Security Services    |    Created and SEO (Search Engine Optimization) by SEO-BG.COM